ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Αρχική Σελίδα Διαμονή - Εγκαταστάσεις Κρατήσεις Πληροφορίες Νότια Εύβοια Επικοινωνία


Αξιοθέατα
Παραλίες
Ταβέρνες
Νυχτερινή ζωή
Κορασίδα: Μια από τις γραφικότερες παραλίες της Ελλάδος καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα και κατέχει μια σπάνια γεωγραφική θέση. Τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα και σε συνδυασμό με την λευκή μεγάλη αμμουδιά της και την άγρια βλάστηση που επικρατεί κάνει την τοποθεσία μαγευτική.Κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα ευμενή σχόλια του ειδικού τύπου.

Κάλαμος:
Παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμο και χωρίζεται από ένα βράχο σε δυο μικρούς κολπίσκους με «διαφορετικά νερά». Στον ένα κολπίσκο τα νερά της παραλίας είναι ήρεμα και ονομάζεται από τους ντόπιους "Καλή" ενώ στον άλλο κολπίσκο τα νερά είναι άγρια και φέρει το όνομα «Κακιά». Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με το δρόμο Νεοχώρι - Κάλαμος Αχλαδερή. Συνολικά από Χαλκίδα απέχει περίπου 65km.

Πετριές: Επαγγελματικό αλιευτικό λιμάνι με το όνομα  Άγιοι Απόστολοι. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η χοντρή άμμος που έχει και ιδιαίτερα στον βυθό της. Διαθέτει πολλές καφετέριες και ταβερνάκια με θαλασσινές λιχουδιές.

Μουρτερής:
Παραλία που παρόλο το ιδιαίτερα μεγάλο μήκος της είναι πάρα πολύ καθαρή και αρκετή σε βότσαλα. Διαθέτει αρκετές ψαροταβέρνες και καφετέρειες. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με το δρόμο Κύμη-Πλατάνα-Μουρτερή.

Επίσης μαγευτικές παραλιές (κόλποι) Μάγειρας και Χειρομύλι.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-studios AVRA βρίσκονται στην Αχλαδερή Κορασίδα στην Εύβοια και αποτελούν την ιδανικότερη λύση για μια άνετη και συγχρόνως αξέχαστη διαμονή σ’ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του Νομού Ευβοίας.
Αρχική Σελίδα | Διαμονή - Εγκαταστάσεις | Κρατήσεις | Πληρoφορίες Nότια Eύβοια | Επικοινωνία
© studios-avra.gr - all rights reserved designed and developed by SectionGraphix